AIXAM Mega eScouty

AIXAM lanceert de nieuwe Mega eScouty 30 jaar nadat de eerste Mega het levenslicht zag. Mega staat bekend om haar unieke design en niche producten. Met de komst van de eScouty breidt AIXAM haar elektrische productlijn uit. De actieradius ligt rond de 90 kilometer en binnen 3 uur en 40 minuten is de batterij weer volledig geladen.

  • Actieradius ligt rond de 90 km

  • Prijs vanaf € 17.239,-

  • Ruim 30 jaar historie

  • Vanaf 16 jaar rijden met AM rijbewijs

ONTDEK DE E-SCOUTY 100% ELEKTRISCH
ZONDER AUTORIJBEWIJS

Uniek design

De Mega eScouty doet zeker recht aan de naam Mega. Met mooie 15” licht metalen velgen, achteruitrijcamera en blauwe veiligheidsgordels is de standaard uitrusting al zeer rijk. Aan de voorkant heeft de Mega trekjes van een buggy terreinwagen. Ook de vering springt enorm in het oog met de gele afwerking. En met 700 liter bagageruimte is hij toch zeker niet klein te noemen. De eScouty wordt leverbaar in drie kleuren: wit, rood metallic en blauw metallic.

Techniek
Er wordt een compleet nieuwe elektrische aandrijflijn gemonteerd met een 7Kwh Lithium Ion batterijpakket met een netto actieradius van 80 kilometer. Binnen 3 uur en 30 minuten is het batterijpakket weer vol geladen aan een normaal 230V stopcontact die in elk woonhuis te vinden is.

Alternatief voor de auto?

Vooral in drukke binnensteden en met het verdwijnen van het A-segment zijn kleine elektrische CityCars een mooi alternatief. Rijden zonder wegenbelasting met vaak korting (Amsterdam) op een parkeer abonnement is het ook financieel ook nog eens erg voordelig. Zeker met opties zoals Apple CarPlay een uitgebreide audio installatie mis je weinig ten opzichte van de vaak dure auto. Heb je thuis zonnepanelen dan kan je het 7KWh batterijpakket makkelijk en goedkoop thuis laden op je zelf opgewekte stroom. En met de veiligheidskooi is er ook nog eens aan de veiligheid gedacht.

UITRUSTING EN STANDAARD AFWERKING
Interieur

Aixam d-truck ook bij AixamDeal in voorschoten

Elektrische ramen
Binnenspiegel met 2 standen dag/nacht
Panoramische voorruit met ont-waseming
Ruitenwisser voor met 2 snelheden
Grote verstelbare buitenspiegels met geïntegreerd LED-knipperlicht
Scheiding tussen passagiers-/ kofferruimte
Dashboard met 3,5’’ active matrix TFT-scherm
Blauw gekleurde veiligheidsgordels
Elementen op stuur en versnellings-pook in carbonlook
Decoratieve inzetstukken in carbon-look op dashboard en deurbekleding
Ventilatieopeningen aan de zijkant en in het midden voor bestuurder en passagier
Dashboardkastje met klep

MEGA : AUTOMOBILITEIT E-SCOUTY

Aixam d-truck ook bij AixamDeal in voorschoten

MEGA ZET ZICH IN VOOR MOBILITEIT DIE ONAFHANKELIJKHEID VOOR IEDEREEN MOGELIJK MAAKT

Zelfs voor degenen die nog niet oud genoeg zijn om het B-rijbewijs te behalen !
Vanaf 16 jaar en met een AM*-rijbewijs kunnen tieners op pad in een e-Scouty. Een geweldige manier om langzaam vertrouwd te raken met het verkeer.

Met een veel hoger veiligheidsniveau dan dat van een scooter, terwijl je profiteert van comfortabele stoelen, een grote kofferbak en effectieve bescherming tegen het Nederlandse weer, de e-Scouty maakt rijden mogelijk met een zo laag mogelijk risico met een voertuig waarvan de snelheid beperkt is tot 45 km/h. Wat wil je nog meer ?!

SERVICE EN PARTNERS

AIXAM-MEGA geeft 2 jaar fabrieksgarantie op onderdelen en arbeid ongeacht het aantal afgelegde kilometers. Bovendien krijgt u gratis 2 jaar AIXAM Pechservice. Ook voor after-sales service, onderhoud en originele reserveonderdelen, elke dag, bij u thuis of onderweg, u kunt altijd op ons rekenen om u mobiel te houden.

Dankzij haar partners biedt AIXAM-MEGA u oplossingen die zijn aangepast aan uw budget om u te helpen bij de financiering van uw voertuig.

HET MERK MEGA: DE HISTORIE VAN EEN PADVINDER

PRESTATIES VERBETEREN OM EXPLOITS VAST TE STELLEN.

30 jaar geleden, aan het begin van de jaren negentig, implementeerde AIXAM, de toonaangevende fabrikant van auto’s zonder autorijbewijs, de technische vaardigheden van zijn team en lanceerde, in een zoektocht naar diversificatie, het automerk MEGA.

Sinds de oprichting heeft MEGA al haar knowhow en creativiteit uitgedrukt in de ontwikkeling van een zeer divers aanbod van voertuigen, 100 % gemaakt in Frankrijk. Het doel van het merk MEGA was om buiten de gebaande paden te denken en zeer diverse voertuigen aan te bieden, terwijl de technologische capaciteiten van de technische teams werden gepromoot. Het resultaat is een echt automerk gebaseerd op twee vlakken : vrijetijdsvoertuigen enerzijds en high-performance en prestigieuze voertuigen anderzijds.

Van de MEGA RANCH tot de MEGA CLUB, een modern alternatief voor de Méhari, tot de prestigieuze MEGA MONTE CARLO en de ultieme MEGA TRACK, het merk MEGA is een droom die uitkomt voor autoliefhebbers.